Запрошення до участі в процедурі закупівлі

Предмет закупівлі: Код за ДК 021:2015 – 79140000-7 - Послуги з юридичної консультації та правового інформування.

ЗАМОВНИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ:

Комунальне підприємство «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області (код згідно з ЄДРПОУ замовника: 41003689).

Найменування: Послуги з юридичної консультації та правового інформування.

Лінія бюджету: 4.8.5. Кошти тендерних процедур в Україні.

Опис послуги: послуга з юридичної консультації та правового інформування щодо проведення процедури закупівлі аудиторських послуг перевірки витрат проекту з моменту підготовки процедури до повного виконання.

Вартість послуги: ціна послуги без ПДВ.

Кількість: 1 одиниця (послуга). Місце надання: площа Миру, 4/4,5 м. Виноградів, Закарпатська область, 90300, Україна.

Умови оплати: оплата після надання послуг.

Підтверджуючі документи до пропозиції:

1.Виписка з Єдиного державного реєстру. 2. Витяг з реєстру платників податку. 3.Засвідчена підписом та печаткою (за наявності) Декларація про добропорядність (взірець завантажити за посиланням http://vinohradiv-invest.org.ua). Пропозиції (взірець завантажити за посиланням http://vinohradiv-invest.org.ua) з підтверджуючими документами просимо надсилати на електронну адресу cbc.project2020@gmail.com.

Довідково:

Закупівля проводиться в межах підготовки грантового контракту проекту «Долаючи бар’єри: покращення мобільності жителів прикордоння регіонів Закарпаття (Україна), Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина)» («Overcoming barriers: improving the mobility of residents of the border region of Transcarpathia (Ukraine), Maramures (Romania) and Szabolcs—Szatmar-Bereg (Hungary) (реєстраційний номер: HUSKROUA/1702/7.1/0076).

Проект фінансується за рахунок коштів ЄС Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Голова тендерного комітету,
Директор КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради
Шерегі А.Ф.