Роботи реконструкції проекту міжнародної технічної допомоги розпочато

1 листопада 2018 року розпочато реалізацію проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин». Проект передбачає низку заходів, зокрема будівництво Центру контролю за тваринами у м. Виноградів (Україна) та модернізацію притулку для безпритульних тварин у м. Жешув (Польща).
Головним партнером проекту є Центр інвестицій та розвитку Виноградівської міської ради (Україна), партнерами проекту виступають Виноградівська міська рада (Україна) та Організація захисту тварин у Жешуві (Польща).
Після проведення запланованих процедур закупівель робіт інфраструктурного компоненту, які тривали понад рік, роботи реконструкції розпочато. Замовником виступає Центр інвестицій та розвитку, підрядником визначено ТОВ «Севлюш Моноліт». Одночасно укладено угоди щодо здійснення нагляду за виконанням будівельних робіт автора проектно-кошторисної документації- ФОП Палчей Ю.В. Технічний нагляд виконуватиме ФОП Буковецький С.А.
Роботи триватимуть до початку осені поточного року, фінансування робіт проводитиметься за рахунок коштів ЄС та місцевого бюджету в межах виконання проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин» .
Слід зазначити, що на місцевому рівні Виноградівською міською радою прийнято рішення щодо співфінансування робіт реконструкції будівлі під Центр контролю за тваринами з метою його успішного виконання та відповідні кошти вже буде спрямовано незабаром.
Довідково:
Рішенням Спільного Моніторингового Комітету від 22 березня 2018 року затверджено співфінансування проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин».
Проект фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу Європейського Інструменту Сусідства Транскордонного Співробітництва Програми Польща – Білорусь-Україна 2014 – 2020.
Головний Бенефіціар проекту: КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області (Україна).
Бенефіціари проекту: Виноградівська міська рада Закарпатської області (Україна) та Організація захисту тварин у Жешуві (Польща).