Інформаційний семінар у Мукачеві: другий конкурс проектів Програми PL-BY-UA

14-09-2018
12 вересня 2018 року у закарпатському місті Мукачево відбувся інформаційний семінар для активних учасників другого конкурсу проектів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

У роботі заходу взяли участь представники КП «Центр інвестицій та розвитку». Під час заходу модераторами заходу виступили представники Спільного Технічного Секретаріату Програми з Польщі у м. Варшава пані Марина Фартушняк та пані Ірина Мельничук, а також голова Представництва у Львові пані Ольга Парасоцька. Програма семінару включала загальні умови другого конкурсу проектів Програми, а саме загальну інформацію, заходи, прийнятність заявників, проектів та витрат, презентовано пакет документів, що регламентують Конкурс.

Представники СТС з Варшави, зокрема пані Марина Фартушняк, ознайомила учасників з основною інформацією про конкурс, правилами та вимогами до реалізації проектів, тоді як пані Ірина Мельничук розповіла про форму проектної заявки, її складові частини та презентувала електронний генератор проектних заявок. Вимоги комунікації та промоції в проектах представила голова Представництва Програми в Україні (Львові) пані Ольга Парасоцька. Слід відзначити, що даний конкурс триватиме до 31 жовтня поточного року, а на початку жовтня в місті Ужгород та інших містах України буде проведено серію технічних консультацій представниками Програми щодо аспектів подання проектних заявок.

«Даний захід є допоміжним у підготовці проектів, можливість почути важливу інформацію з перших вуст та поставити запитання стосовно підготовки проектів безпосередньо представникам Секретаріату Програми», - резюмував директор КП «Центр інвестицій та розвитку» пан Артур Шерегі.