Запрошення до участі в процедурі закупівлі

У зв’язку з придбанням портативного комп’ютера та програмного забезпечення Комунальне підприємство «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області запрошує зацікавлених учасників прийняти участь у процедурі закупівлі.

№ 02-У

м. Виноградів 03 листопада 2020 року

У зв’язку з придбанням портативного комп’ютера та програмного забезпечення Комунальне підприємство «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області запрошує зацікавлених учасників прийняти участь у процедурі закупівлі.
Склад набору коп’ютерного обладнання:
• портативний комп’ютер – 1 одиниця.
Предмет закупівлі: код за ДК 021:2015 - 30213100-6 - Портативні комп’ютери.
Опис:
Екран 15,6 "(1920x1080) Full HD, матовий / частота не менше 1 ГГц / оперативна пам'ять не менше 4 Гб / жорсткий диск не менше 1 ТБ / пам’ять не менше 2 ГБ / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS / вага не більше 2,2 кг / білий/чорний.
• програмне забезпечення – 1 одиниця (пакет).
Предмет закупівлі: код за ДК 021:2015 - 48000000-8 - Пакети програмного забезпечення та інформаційні системи.
Опис: програмне забезпечення для використання на підприємстві: операційна система – 1 одиниця; пакет офісних програм - 1 одиниця; антивірусна програма - 1 одиниця.
Комунальне підприємство «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області (код згідно з ЄДРПОУ замовника: 41003689).
Лінія бюджету: 5.2. Поставки для офісу проекту.
Вартість товару: ціна за одиницю без ПДВ. Місце надання: площа Миру, 4/4,5 м. Виноградів, Закарпатська область, 90300, Україна. Умови оплати: післяоплата.
Термін поставки: до 31.12.2020.
Підтверджуючі документи до пропозиції:
      1. Виписка з Єдиного державного реєстру. 2. Витяг з реєстру платників податку. 3.Засвідчена підписом та печаткою (за наявності) Декларація про добропорядність (взірець завантажити за посиланням http://vinohradiv-invest.org.ua). Пропозиції за окремими предметами закупівель формувати разом або окремо (взірець завантажити за посиланням http://vinohradiv-invest.org.ua) та надсилати з підтверджуючими документами на електронну адресу cbc.project2020@gmail.com .

Довідково:

Закупівля проводиться в межах підготовки грантового контракту проекту «Долаючи бар’єри: покращення мобільності жителів прикордоння регіонів Закарпаття (Україна), Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина)» («Overcoming barriers: improving the mobility of residents of the border region of Transcarpathia (Ukraine), Maramures (Romania) and Szabolcs—Szatmar-Bereg (Hungary) (реєстраційний номер: HUSKROUA/1702/7.1/0076).

Проект фінансується за рахунок коштів ЄС Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Голова тендерного комітету,
Директор КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради
Шерегі А.Ф.