Тимчасове обмеження руху транспорту по вулиці Миру

1 березня 2021 року відбулася нарада з питань проведення робіт реконструкції вулиці та площі Миру

Cьогодні, 1 березня 2021 року відбулася нарада з питань проведення робіт реконструкції вулиці та площі Миру за участі Виноградівського міського голови Степана Бочкая, представників Замовника, директора КП «Центр інвестицій та розвитку» Артура Шерегі, директора Виноградівського виробничого управління житлово-комунального господарства Михайла Білинця, представників підрядної організації ТОВ «ШБУ-77», субпідрядних організацій, служб електропостачання та газопостачання міста,

Під час наради прийнято рішення про те, що станом на 9 березня 2021 року буде припинено рух транспорту по вулиці Миру, на ділянці дороги з вулиці Гандери до вулиці Пушкіна.

Схеми здійснення об’ їзду даної ділянки буде опубліковано на сайті Виноградівської міської ради https://vin-rada.gov.ua/.

Роботи реконструкції виконуються в рамках грантового проекту «Долаючи бар’єри: покращення мобільності жителів прикордоння регіонів Закарпаття (Україна), Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина)» . Проект фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу в рамках Спільної Операційної Програми Транскордонного Співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.