Проєкт EU4Business

За підтримки EU4Business у квітні 2023 року стартував проєкт «Формування комплексної екосистеми для підтримки бізнесу у громадах Виноградівщини (Виноградівській, Королівській, Пийтерфолвівській та Вилоцькій територіальних громадах Берегівського району Закарпатської області)». Проєкт впроваджується в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальним виконавцем проєкту є КП «Центр інвестицій та розвитку», а локальними партнерами — Виноградівська міська рада, Королівська селищна рада, Пийтерфолвівська сільська рада, Вилоцька селищна рада. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Метою проєкту «Формування комплексної екосистеми для підтримки бізнесу у громадах Виноградівщини» є сприяння розвитку мікро, малого і середнього підприємництва у Виноградівській, Королівській, Пийтерфолвівській та Вилоцькій територіальних громадах шляхом формування комплексної екосистеми для їх підтримки.  В ході реалізації проєкту буде створено інституцію, що надаватиме підтримку бізнесу, проведено серію освітніх заходів для покращення знань представників місцевого бізнесу та консультацій для вирішення проблемних питань. В межах проєкту також планується промоція місцевого бізнесу та громад. За результатами проєкту вдасться розробити бізнес-плани, бренди громад-партнерів, інформаційно-промоційну інтернет-платформу, промоційні відеоролики, а також провести тренінги з бізнес-планування, фінансів, продажів, маркетингу та експорту.

Термін завершення проєкту - листопад 2023 року.

баннер підтримки проекту EU4Buiseness

Новини проекту

Запрошення до участі в закупівлі № 24

Запрошення до участі в закупівлі № 21

Запрошення до участі в закупівлі № 22

Запрошення до участі в закупівлі № 23

Запрошення до участі в конкурсному відборі

Обгрунтування закупівлі обладнання (виробництво промоційних відеороликів громад)

Запрошення до участі в закупівлі № 20-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 19-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 18-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 17-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 16-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 15-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 13-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 12-Ф

Запрошення до участі в закупівлі № 14-Ф

Обгрунтування закупівлі обладнання (розробка брендів громад)

Обгрунтування закупівлі обладнання (виробництво промоційних відеороликів громад - 2)

Запрошення до участі в закупівлі № 11-Ф

Обгрунтування закупівлі обладнання (виробництво промоційних відеороликів громад)

Запрошення до участі в закупівлі № 10

Обгрунтування закупівлі обладнання (розробка брендів громад)

Обгрунтування закупівлі обладнання (ноутбуки)

Запрошення до набору учасників

Запрошення до участі в закупівлі № 09

Примітка

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю КП «Центр інвестицій та розвитку» та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.