Реконструкція центральної частини міста Виноградів триває

Звіт з будівельних робіт листопад 2022 року

В листопаді 2022 року тривають роботи реконструкції дороги, яка веде до державних кордонів з країнами Європейського Союзу через центральну частину міста Виноградів Закарпатської області .

Роботи виконуються в межах впровадження проєкту «Долаючи бар’єри: покращення мобільності жителів прикордоння регіонів Закарпаття (Україна), Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина)» Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Стан виконання робіт інфраструктурного компоненту у м. Виноградів Закарпатської області є наступним. Роботи прокладення та підключення інженерних мереж обєкту, а також першої частини пішохідної зони виконано повністю. Будівельні роботи другої частини пішохідної зони планується завершити в кінці листопада. До завершення добігає улаштування тротуарів, останній з яких передбачається закінчити в кінці поточного місяця. Роботи реконструкції третьої частина пішохідної зони на даний час тривають, а саме проводиться улаштування фонтану з упорядкуванням території та його підключення до інженерних мереж. Очікується, що в кінці місяця буде відновлено рух транспорту на дорогах реконструйованоїцентральної частини міста. До виконання залишається улаштування фонтанів та пішохідної частини з основними підїздами до будівлі Виноградівської міської ради та будівельні роботи третьої частини пішохідної зони міста.

 

 

 

ДОВІДКОВО

Роботи реконструкції виконуються в рамках грантового проекту «Долаючи бар’єри: покращення мобільності жителів прикордоння регіонів Закарпаття (Україна), Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина)»

Проект фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу в рамках Спільної Операційної Програми Транскордонного Співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.