Запрошення до набору учасників

В межах Програми EU4Business комунальне підприємство «Центр інвестицій та розвитку» оголошує набір учасників індивідуальних поглиблених консультацій “Школи розвитку бізнесу Виноградівщини” в рамках проєкту «Формування комплексної екосистеми для підтримки бізнесу у громадах Виноградівщини (Виноградівській, Королівській, Пийтерфолвівській та Вилоцькій територіальних громадах Берегівського району Закарпатської області)».

Заходи реалізуються в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Дати проведення:

  • Серпень-вересень 2023 року.

Місце проведення: м. Виноградів Закарпатської обл.

Один учасник може отримати 8 годин індивідуальної поглибленої консультації з виїздом на місце ведення бізнесу.

Формат: офлайн.

Тематика консультацій: "Стратегія розвитку бізнесу".

Один учасник може отримати 1 консультацію.

Умови участі

Надання поглиблених індивідуальних консультацій безкоштовне.

До участі запрошуються фізичні та юридичні особи, які проживають та зареєстровані у Виноградівскій міській територіальній громаді (м. Виноградів, с. Боржавське, с. Букове, с. Велика Копаня, с. Великі Ком’яти, с. Дротинці, с. Олешник, с. Мала Копаня, с. Онок, с. Підвиноградів, с. Фанчиково, с. Тросник, с. Притисянське).

 

Зацікавлених учасників просимо надсилати інформацію (назва, тема консультації, контактні дані) на електронну адресу: business.vynohradiv@gmail.com до 25 липня 2023 року.

Дата та час консультацій будуть повідомлено кожному учаснику додатково.

 

Заходи організовані КП «Центр інвестицій та розвитку» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю КП «Центр інвестицій та розвитку» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.


#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF