Обгрунтування закупівлі обладнання (ноутбуки)

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 63 зі змінами від 16 грудня 2020 р. № 1266 щодо забезпечення прозорості обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, інформація переговорної процедури є наступною.

Предмет закупівлі:

ДК 021:2015: 30210000-4 – Машини для обробки даних (апаратна частина) (Ноутбук (ДК 021:2015: 30213000-5 – Персональні комп’ютери)).

Розмір бюджетного призначення (вартість закупівлі), що визначена документами проєкту: 98 400,00 грн. з ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено умовами тендерної документації на закупівлю товару.

Якість відповідає державним стандартам, технічним умовам та чинному законодавству щодо показників якості такого роду/виду товару.

Закупівля проводиться в межах виконання проєкту «Формування комплексної екосистеми для підтримки бізнесу у громадах Виноградівщини (Виноградівській, Королівській, Пийтерфолвівській та Вилоцькій територіальних громадах Берегівського району Закарпатської області)», який впроваджується в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Джерело фінансування: кошти ЄС та уряду Німеччини.