Обгрунтування закупівлі обладнання (виробництво промоційних відеороликів громад)

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 63 зі змінами від 16 грудня 2020 р. № 1266 щодо забезпечення прозорості обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, інформація переговорної процедури є наступною.

Предмет закупівлі:

К 021:2015: 92110000-5 - Послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги (експертні послуги - виробництво промоційних відеороликів для кожної з громад)
(ДК 021:2015: 92111220-0 - Виробництво рекламних відеоматеріалів).

Розмір бюджетного призначення (вартість закупівлі), що визначена документами проєкту: 200 000,00 грн. без ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено умовами тендерної документації на закупівлю товару.

Якість відповідає державним стандартам, технічним умовам та чинному законодавству щодо показників якості такого роду/виду товару.

Закупівля проводиться в межах виконання проєкту «Формування комплексної екосистеми для підтримки бізнесу у громадах Виноградівщини (Виноградівській, Королівській, Пийтерфолвівській та Вилоцькій територіальних громадах Берегівського району Закарпатської області)», який впроваджується в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Джерело фінансування: кошти ЄС та уряду Німеччини.