Перший навчальний семінар з реалізації проектів у Львові

18 жовтня 2018 р. у місті Львів відбувся перший навчальний семінар для бенефіціарів проектів у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Під час заходу взяло участь біля 100 осіб, у тому числі представники КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області.

Впродовж семінару запрошеними експертами та представниками Спільного Технічного Секретаріату Програми висвітлена інформація щодо реалізації проектів, зокрема аспекти укладення та виконання грантової й партнерської угод, ефективного організаційно-фінансового управління проектом, державної реєстрації та промоції, звітності й документації в межах виконання та після закриття проекту, заощадження та впровадження змін, проведення закупівель відповідно до національного законодавства та вимог ЄС.

На завершальній сесії семінару учасники мали змогу поставити до експертів уточнюючі питання.

На семінарі

Довідково:

Рішенням Спільного Моніторингового Комітету від 22 березня 2018 року затверджено спів-фінансування проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин».

Проект фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу Європейського Інструменту Сусідства Транскордонного Співробітництва програми Польща – Білорусь-Україна 2014 – 2020.

Головний Бенефіціар проекту: КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області (Україна).

Бенефіціари проекту: Виноградівська міська рада Закарпатської області (Україна) та Організація захисту тварин у Жешуві (Польща).