У Виноградові стартував проект міжнародної технічної допомоги

1 листопада 2018 року розпочато реалізацію проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин»

1 листопада 2018 року розпочато реалізацію проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин». Проект передбачає низку заходів, зокрема будівництво Центру контролю тварин у м.Виноградів (Україна) та модернізацію притулку для безпритульних тварин у м. Жешув (Польща), роботу з безпритульними тваринами – ідентифікацію, вакцинацію та стерилізацію, інформаційно-роз’яснювальну кампанію зі школярами, оснащення закладів ветеринарним обладнанням та матеріалами для тварин та інше. Всі заходи проекту носять транскордонний характер, а отже зазначена діяльність проводитиметься по обидва боки кордону. Даний проект триватиме 24 місяці.

На першому етапі впровадження заплановані процедури закупівель робіт інфраструктурного компоненту виконавцями проекту в Україні та Польщі.

Довідково:

  • Рішенням Спільного Моніторингового Комітету від 22 березня 2018 року затверджено співфінансування проекту «Жешув та Виноградів – міста з гуманним відношенням до тварин».
  • Проект фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу Європейського Інструменту Сусідства Транскордонного Співробітництва Програми Польща – Білорусь-Україна 2014 – 2020.
  • Головний Бенефіціар проекту: КП «Центр інвестицій та розвитку» Виноградівської міської ради Закарпатської області (Україна).
  • Бенефіціари проекту: Виноградівська міська рада Закарпатської області (Україна) та Організація захисту тварин у Жешуві (Польща).