У Виноградові триває підготовка грантових проектів

Представники Центру інвестицій та розвитку Тетяна Савко та Віталія Вакарова взяли участь у тренінгу присвяченому підготовці повної форми заявки проекту у рамках Програми Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, який відбувся у Львові 18 травня 2017 року.

Спільний технічний секретаріат Програми серію тренінгів для головних бенефіціарів у рамках тематичних цілей «Спадщина» та «Безпека» у містах прикордонної території трьох країн: Польщі – в Білостоку, Любліні та Жешові, Україні – у Львові, Білорусі – в Бресті. Всього у заходах взяли участь 730 осіб.

На даний час партнери проекті готують заявки з використанням спеціальної електрооної програми для її заповнення - генератора та всі необхідні додатки. Заявки повинні бути подані до 30 червня 2017 р. Щоб забезпечити додаткову допомогу бенефіціарам у підготовці заявок, експерти СТС проведуть індивідуальні консультації у регіонах протягом червня. Слід відзначити, що Закарпатська область має необмежену участь у даній програмі, а у першому колі конкурсних заявок відібрано 16 спільних проектів, в тому числі 2 проекти представлено містом Виноградів. Незабаром відбудуться зустрічі партнерів представників українського міста Виноградів та польського міста Санок щодо спільної підготовки проектів, на яких буде враховано рекомендації Спільного Технічного Секретаріату Програми.